Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/em-studio.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/em-studio.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Mobilvenlig hjemmeside - Mobilvenlige hjemmesider og webshop - Em-Studio.dk

Få en mobilvenlig hjemmeside, der afspejler din virksomhed!

Over 50% af dem der besøger din hjemmeside kommer via mobilen – derfor giver det en god mening at din hjemmeside er mobilvenlig.

Mobilvenlig hjemmeside

Moderne hjemmeside

Inkluderet i alle hjemmesider.

  • Brugervenlig CMS
  • Layout + indhold
  • Mobilvenlig design
  • SEO Klar
  • 1 måned fri support

Ingen binding - Altid et engangsbeløb!

Hos Em-Studio.dk betaler du altid et engangsbeløb for din hjemmeside.

Fokus på din virksomhed!

Når du køber en hjemmeside hos Em-Studio.dk, kan du være sikker på, at du får en hjemmeside, der afspejler din virksomhed. Vores mål er at udarbejde et layout, der giver din virksomhed en identitet og personlighed, som adskiller sig fra de øvrige.

Vi har respekt for din virksomhed – derfor bestræber vi os på at udarbejde et layout, som er med til at skabe mere vækst og opmærksomhed. Layoutet designes ud fra dine ønsker og visioner.

Hos Em-Studio ligger vi vægt på kundetilfredshed, professionalisme og top serviceydelse. Derfor kan du få et udkast af hjemmesiden før vi aftaler, hvilken vej vi går.

Support & Serviceaftale

Når du køber en hjemmeside hos Em-Studio.dk, medfølger der 1 måneds fri support, som du kan bruge til at få hjælp med til dit produkt via mail eller telefon.

Du har også mulighed for at købe en serviceaftale, hvor du kan få hjælp til dit produkt 24 timer i døgnet. Læs mere her: Serviceaftale

Hvad koster en hjemmeside?

Omkostninger på en hjemmeside er normalt baseret på kompleksiteten af hjemmesiden. Jo mere komplekst et websted er, desto mere tid vil det tage at lave den. Sider som “Kontakt os” eller “Om os” er primært informative og er meget nemme at oprette, mens sider, der involverer forhandler locators, brugerkonti, shopping, brugerdefineret søgning mv., kan tage mange timer at udvikle.

Hvis dit websted består af enkle indholdssider, og du ikke har mange af dem, er kompleksiteten lav, hermed bliver antallet af timer og budgettet også lavt.

En anden vigtig faktor, der påvirker omkostningerne, er niveauet af design, som du har brug for.

  • Har du brug for brugerdefinerede animationer eller diagrammer? Eller vil du være tilfreds med nogle enkle billeder?
  • Har du et logo? Prisen på den kan muligvis overskride din budget
  • Er du let at gøre tilfreds? Hvis ikke, kan et unikt design koste mere end hvad dit budget er på

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkt eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Få et uforpligtende tilbud til dit projekt!

Vi vil med glæde hjælpe dig med dit næste projekt!