Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/em-studio.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2695

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/em-studio.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Kursus i hjemmeside - Mobilvenlige hjemmesider og webshop - Em-Studio.dk

Få tips og tricks i hvordan du kan forbedre din hjemmeside.

Vi underviser i fordele og ulemper ved en hjemmeside.

Et simpelt spørgsmål,
hvad er en hjemmeside?

I sin blotte form er et hjemmeside et enkelt domæne, der består af forskellige undersider. Og de fleste er klar over det idag, men det overraskende er, at ikke alle ved, hvilke fordele en hjemmeside kan give til din virksomhed. Og det er chokerende at vidne, hvor mange virksomheder der ren faktisk ikke har en hjemmeside eller online tilstedeværelse!

Hvis du har en virksomhed og ikke har en hjemmeside, mister du store muligheder for din virksomhed. En hjemmeside selv kan bruges til at udføre mange forskellige marketingstrategier for at hjælpe din virksomhed med at vokse.

Rådgivning i hjemmeside

Fordele og ulemper

De fleste virksomheder, der ejer en hjemmeside, kender ikke til fordele og ulemper ved en hjemmeside. Mange går rundt i den tro, at det er nok med, at eje en hjemmeside, og at kunderne nok skal komme – Men sådan hænger det ikke sammen.

Den hjemmeside, som du allerede ejer idag, kan være med til at skræmme potentielle kunder væk, hvis hjemmesiden er sat forkert op. Det kræver strategi at sætte en effektiv hjemmeside op.

Em-Studio.dk er bekendt med de fejl, som mange virksomheder begår. Vi kan derfor hurtigt hjælpe dig, hvis du er hurtig om at søge efter hjælp. Jo længere tid du venter med at få rettet de fejl op, jo større er chancen er at du mister en ny kunde.

Strategi

At komme online er meget let, men at få succes kræver strategi. Når du ansætter Em-Studio.dk over dit projekt, gennemgår vi alle detaljer igennem før vi begynder at lave designet. Uanset om du skal have hjælp til din nuværende hjemmeside eller om du ønsker en ny hjemmeside, har vi ekspertisen til opgaven. Har du en ansat til at vedligeholde din hjemmeside, men ønsker rådgivning til en effektivt design, hjælper vi gerne med det. Ring endelig og hør nærmere.

Få et uforpligtende tilbud til dit projekt!

Vi vil med glæde hjælpe dig med dit næste projekt!